Koningsdag

Vorige week was het Helpernest uiteraard ook in Oranje. We hebben koningspelen gedaan en uiteraard mocht het koekhappen niet ontbreken!12,5 jaar in dienst!

Ons team bestaat uit veel medewerksters die al vele jaren in dienst zijn bij het Helpernest. Sommigen zelfs al bijna vanaf de start van het kinderdagverblijf. Vandaag is Karla 12,5 jaar in dienst en ook Marianne is in het zonnetje gezet want ook zij is alweer zolang bij ons. De dames zijn verwend met een cadeaubon, gefeliciteerd en we hopen dat Karla en Marianne nog vele jaren met heel veel plezier de kinderen van het Helpernest blijven
opvangen.

Puk thema eet smakelijk

We werken weer met een nieuw Puk thema eet smakelijk! We gaan weer allerlei leuke activiteiten doen, zo proeven we o.a. allerlei soorten fruit. Deze week staat uiteraard in het teken van Pasen. We gaan gezellig brunchen, paaseieren zoeken en de peuters versieren een mooie paastak voor thuis. Alvast Vrolijk Pasen!

Sinterklaasfeest

Wat was het weer een geslaagd sinterklaasfeest! Ook dit jaar brachten de sint en zijn pieten ons een bezoek. Er werd flink gedanst en aan pietengym gedaan. Uiteraard werden alle kinderen verwend met een cadeautje! Meer foto's vindt u achter de ouderlogin.


Uitstapje naar Sprookjeshof

Vrijdag 2 juni was het weer zover, ons jaarlijkse uitstapje naar het Sprookjeshof in Zuidlaren. We hadden weer stralend weer en kinderen, ouders en leidsters hebben genoten!

Achter de ouderlogin kunt u de foto’s weer vinden.